Back in business!

Inga inlägg på bloggen på tre dagar. Det har inte hänt sen jag började blogga för snart ett år sen. Det beror på att livet kom emellan återigen, allt rusar på i ett rasande tempo. Vi fick ett plötsligt, men positivt besked som innebar att det fick bli fullt fokus och full action i en riktning. Tiden och orken räckte inte till skrivandet också, men nu är jag tillbaka med en del nya idéer och tankar för framtiden.

Samtidigt bestämde jag mig för att flytta Matprat till WordPress, så här är jag nu!

Om några veckor fyller Sandahls Matprat 1 år! Då blir det party! Välkommen!

Snart 1-årskalas!

Snart 1-årskalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s