Födelsedagspresenter! Dela och vinn!

Matprat fyller som sagt 1 år nu! Det vill jag fira för det är så himla roligt att du vill läsa om det som jag vill dela med mig av!

Alla som väljer att Följa mig här på bloggen, det kan man välja att göra genom att klicka på Följ längst ner till vänster på sidan, eller dela/gilla på Facebook (Anette Sandahl, Varbergs kommun) deltar i utlottningen på juldagen. Här presenterar jag de första tre vinsterna: Böckerna är signerade

Signerade böcker av Michael Bindefelt och Helén Andersson

Signerade böcker av Micael Bindefelt och Helén Andersson

Detta är inspirerande läsning på lite olika sätt. Helén Andersson, som jag har lärt känna som ledare på utbildningen Grön Affärsglädje, är en mycket positiv och humoristisk kvinna som verkligen har gått den långa vägen i sitt företagarskap. Hon har fått se och uppleva mycket positivt men hon har också fått sina törnar i livet. Detta berättar hon om med humor och värme i denna härliga bok! Du får också en hel rad av praktiska råd och dessutom finfina kycklingrecept!

Micael Bindefelts ”Min trädgård är en fest” är en blandning av vackra trädgårdsbilder, recept, odlingstips och personliga reflektioner. Jag blir glad och ödmjuk av hans förord i boken, det han skriver är så sant… och lite bortglömt. Här är utdrag ur förordet, Micael Bindefeld’s egna ord:

”Jag är övertygad om att varje människa har genetiskt nedärvd kunskap om att odla, skörda och tillaga sin egen föda. Vi människor har brukat jorden i tusentals år. Även den som kommer från en släkt som inte odlat grönsaker på en generation eller två kan plocka fram känslan för jorden och växterna. För den finns där – lagrad i ögats, näsans och händernas minne. Min bok är för alla som vill. Att alla kan, det är jag alldeles säker på.” 

Nästa vinst är en trevlig julpåse med hälsoprodukter från Forever Living Products!

Det finns mycket bra produkter att välja på! Här kan vi ha en dialog, jag och vinnaren!

Det finns mycket fina produkter att välja på från Forever! Här kan vi ha en dialog jag och vinnaren om vad som önskas i presentpåsen!

Det kommer mera! 🙂 Följ och dela är allt du behöver göra!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s