Reflektion

Efter att ha tittat på och bidragit till Musikhjälpen i år, så har jag återigen insett hur viktigt det är att någon bara bryr sig. Man må tänka att det inte är betydelsefullt att skänka bara några kronor för att det är en liten summa eller en liten gest, men många bäckar små bildar en stor å och tillsammans gör vi skillnad!

Jag har varit med i ”Läkare utan gränser”  ett tag och nyligen gick jag med i ”Amnesty Internationell”. Det är så lätt att hjälpa till att göra skillnad för människor världen över, ingen kan rädda alla men alla kan göra något. En hundralapp gör stor skillnad någonstans.

Nästa år vill jag vara mer delaktig i Musikhjälpen. Kanske blir det en insamling eller något event här på Matprat, vi får se. Det vore häftigt och roligt att kunna vara med where the action is och att kunna hjälpa till att göra en positiv förändring för någon någonstans.

Jag hoppas att du är med mig då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s