Jullov!

Jag hade tänkt att fira inledningen av jullovet med lite bubbel som jag har på kylning. man vet ni vad? Feber och bihåleinflammation var vad jag fick istället. Nåja, shit happens, jag får kurera mig och sova i ett dygn så ska jag nog må bättre sen.

Jag följde min läkares rekommendation med receptbelagt nässpray och Ipren. Jag satt uppe ”ända” tills klockan tio och kollade på musikprogrammet ”Tack för musiken”,  eftersom en av mina favoriter, Peter Jöback var där!

Jag har följt Peter Jöback och hans karriär genom åren och han är en av mina favoritsångare, alla kategorier. Mot slutet av programmet stämde han upp i låten ”Halleluja” som är en tung sång av Leonard Cohen. Jag njöt i fulla drag och sen hände det……

Från att ha varit fantastiskt så blev det bara bättre! Tommy Körberg trädde in och gav ytterligare  en annan dimension till ”Hallelujha”. Så bra!

Nu ska jag sussa sött i så många timmar som behövs. Natti!

Juldofter

Juldofter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s