Julafton!

Jag har haft en härligt mysig dag i mitt kök med mycket pyssel, matlagning, julklappsinslagning och fikastunder med goda vänner. Snart är den här. Julafton 2014! Det är mycket som ska grejas inför den där datumen 24/12 och vi har pysslat hela dagen lång men nu är det fixat och färdigt, klappat och klart!

Julmaten står klar så i morgon tar vi det lugnt.

Julmat

Julmat!

Jansson, grönkål, ett helt nytt recept på julköttbullar och så den nykokta skinkan som skall (och nu har…) avsvålats och griljerats. Många goda smaker skall avnjutas i morgon och vi ska bara njuta av att ta det lugnt, äta gott, spela spel, ta en skön promenad, titta på film, dela ut några klappar och umgås med familjen.

Jag önskar alla er en underbart  vilsam och harmonisk helg!

God Jul!

God Jul!

PS. Det där nya receptet på goda, saftiga, juliga köttbullar kommer i morgon! DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s