67 tusen kunder kan inte ha fel

Vi var inte ensamma. Många tänkte samma tanke denna gråmulna decemberdag.

Ge-Kås Ullared. Dan för dan före doppare-dan

Ge-Kås Ullared. Dan för dan före doppare-dan

För ett antal år sen så var det en sanning att man kunde åka till Ullared dagarna före jul och att det då var helt tomt på folk i Varuhuset. Det var sant en gång i tiden men inte längre för något hände och statistiken vände radikalt. Kanske beror det på att det förr ansågs lite fult att ha köpt sin kläder billigt i lågprisladan men nu har ju Ge-Kås och Ullared fått lite mer status, tv-kändisar och allt som de är nuförtiden. Nu ska man veta att det är trångt i butiken strax innan jul och om man vill äntra Ge-Kås i dessa julrusch-dagar så är det bäst att vara beväpnad med tålamod och att hålla hårt i kundvagnen.

Det kan vara bra att hålla koll på kundvagns-numret

Det kan vara bra att hålla koll på kundvagns-numret

Jag har varit med om att ha blivit av med en fullastad kundvagn en gång i Ullared. Det var inte roligt. Du vet…man har funnit en massa roliga och trevliga gåvor och lite annat smått och gott innan jul, jag hade nästan handlat klart  och plötsligt var allt försvunnet för att jag ställde ifrån mig vagnen en stund, någon annan råkade ta fel och körde iväg med den. Man kan kanske tycka att en stor kundvagn borde gå att hitta någonstans på golvet, men nu pratar vi Ge-Kås i Ullared. Det är ingen vanlig affärsyta det inte, utan Skandinaviens största varuhus i fyra plan. Det är som att hitta en nål i en höstack, tro mig.

Välkommen till Ge-Kås i Ullared!

Välkommen till Ge-Kås i Ullared!

Vi fick med oss en hel del bra, men ännu hemliga, saker hem. Man får ju hjälpa tomten litegrann i dessa tider, det är bra att ha varit snäll när han knackar på har jag förstått. 😉  Det var hyfsat lugnt inne på varuhuset när vi kom klockan halv tio men det var ganska skönt att betala och gå ut vid halv tolv när vi var klara för då vällde det in folk. Vi trodde att det ösregnade ute när vi närmade oss utgången, men det var bara rasslet av mängder av kundvagnar som i en strid ström kördes mot entrén av förväntansfulla julshoppare.

Full fart mot härlig shopping!

Full fart mot härlig shopping! Jag tror nästan att det är ett litet glädjeskutt längst till vänster på bilden 🙂

Idag är det köket som gäller! Mycket goda grejer skall lagas och förberedas inför morgondagen, lite fikabesök ska jag också få, granen ska kläs, glöggen ska värmas och myset kan börja!

2 reaktioner på ”67 tusen kunder kan inte ha fel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s