Trettondagsafton – lillajul!

Det fick bli lite dopp i grytan, julkorv, köttbullar och rödkål i kväll. Det smakade nästan bättre idag än vad det gjorde på julafton. Vi knåpade ihop en Jansson också och så stod det lite kalla godsaker på lillaJulbordet.

Lillajul med dopp och lite annat

Lillajul med dopp och lite annat

Det fick bli köpebröd idag och köttbullarna var också från frysdisken. Av svenskt kött såklart men inte på långa vägar så goda som våra hemgjorda från i julas. (Se det receptet under kött och färs i Kategoriraden till vänster på sidan.) I alla fall så smakade denna lilla julbuffé väldigt gott och nu väntar många andra fina smaker från vinter, vår, sommar och höst innan julen knackar på dörren igen! Njut av varje årstid, det gör jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s