Det var ju snopet… #bocusedor

Jag skyndade mig hem efter jobbet för att sätta mig och se på matlagnings-VM, Bocuse d’Or från Lyon.

Det gick inte så bra. Länken låg nere och efter vad jag förstår av kommentarerna på sidan så var det fler än jag som var smått irriterade över detta. Vi är många över hela världen som vill följa tävlingen och jag hoppas verkligen att de har löst det tills i morgon när Sverige tävlar. Det vill jag inte missa!

Alla tummar hålles i alla fall för Sveriges lag med Tommy Myllymäki i spetsen i morgon! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s