Glad överraskning!

Jag satt vid datorn och kollade runt lite och såg till min glädje att vi får finbesök hit till Varberg och Asia Spa i början av april! Det blir en mat- och dryckesmässa med Sigrid Barany, Gustav Trägårdh och Carl-Jan Granqvist! Mingel, utställare, provsmakningar, föreläsningar, vin- och champagneprovningar och… god mat i parti och minut förstås!

Gissa vem som högg som en kobra och köpte en gourmetmåltid signerad Gustav Trägårdh på lördagens lunch. Just det, det var jag det. Inte kan jag missa ett sådant tillfälle, så platser är bokade och klara vid ett bord i Stadshotellets matsal denna vårlördag i april! Åh, vad roligt!

Resten av dagen ska det minglas runt och kanske passar vi på att hoppa ner i bubbelpoolen när vi ändå är på plats på Asia Spa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s