Wow. Händelserika dagar passerar!

Det är mycket som händer just nu. Mer än jag egentligen kan smälta. Jag har mycket att berätta framöver och jag har många härliga recept att dela med mig av. Just nu får jag dela med mig av dagens händelser… idag som är min födelsedag!

Småprat på tak

Småprat på takåsen

På jobbet var det födelsedagsfika och vi är två stycken av fem möjliga som firar födelsedag idag denna sista skälvande dagen av mars månad, vårmånaden. Snön, regnet och haglet bestämde sig för att fira oss och det var ju föga smickrande men ändå en naturlig väderbild så här i slutet av mars. När jag kom hem så fick jag en härlig bukett av dessa ljuvliga tulpaner.

Mmmmm. Vår. Tulpaner!

Mmmmm. Vår. Tulpaner!

Under dagen har jag fått denna vackra bok av min arbetskamrat! Oj vad många goda recept jag ska prova på att laga till ur Mannerströms fantastiska bok!

Leifs utvalda recept

Leifs utvalda recept

Till sist, denna speciella dag, så lagade vi till en kycklingrätt med jordnötssås. Vi var inte eniga om hurupass perfekt den där jordnötssåsen egentligen var. Enligt jordnötssåsproffset Sanna i familjen så finns det mycket övrigt kvar att önska. Själv tyckte jag att den var helt okey men hur långt räcker det på en skala? Fortsättning följer…vi förfinar den enkla och lättlagade såsen och återkommer med recept.

Såja! Kyckling, jordnötssås, grönsaker och basmatiris

Såja! Kyckling, jordnötssås, grönsaker och basmatiris

Grattis och gott nytt år till mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s