Publicerad!

Jag är glad och stolt! Det kom visserligen inte som en nyhet, jag har vetat om det ett tag, men det är roligt och uppmuntrande! En av mina foton har blivit publicerat i WWF:s tidning Eko!

Toppen! Jag har följt WWF genom åren och tycker att de gör ett beundransvärt arbete. Eftersom jag värnar om djur och natur så tycker jag att det är en bra sak att stödja naturvårdsorganisationer som WWF. De driver en tidning som heter Eko.

WWF:s tidning Eko och ett handskrivet kuvert

WWF:s tidning Eko och ett handskrivet kuvert

I det senaste numret av Eko så är en av mina bilder publicerad och jag är så stolt över det!

När jag fick frågan om att sälja en bild till WWF och Eko så tänkte jag att det kanske handlar om någon naturbild, men jag blev extra glad när det faktiskt var en matbild och att det dessutom handlade om Fotografiska och Paul Svenson.

Reportaget om Paul Svensson och Fotografiska's restaurang.

Reportaget om Paul Svensson och Fotografiska’s restaurang.

Den lilla bilden längst ner till höger är min och den visar ”Trädgårdsbordet”, det fina salladsbordet som man kan ta för sig av när man äter lunch på Fotografiska. Jag har följt Paul Svensson genom hans karriär och jag har alltid gillat hans tanke om att sätta grönsakerna i främsta rummet och hans ödmjuka framtoning. Fotografiska är ett av mina favoritställen i Stockholm, dit återvänder jag gärna när jag är på plats i Huvudstaden.

Dels kan man få en god fika, lunch eller middag och dessutom så vimlar det av fantastiska fotoutställningar. Planera gärna in ett besök på Fotografiska om du befinner dig i Stockholm!

Du kan läsa mer om Fotografiska här på Matprat. Titta in på kategorierna här till höger på sidan under ”Fotografiska”. Du kan också följa med på Sinnenas Jul, en julmiddag i fem akter som vi avnjöt på Fotografiska i december. Titta in under Restaurangupplevelser högst upp här på sidan, i den svarta raden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s