Ny familjemedlem

Man kan bli kär på momangen utan att ha träffat personligheten i fråga tidigare. Detta är min nya kärlek!

Dostarps Nexus på stamtavlan. Numera Nolsas Nexus.

Dostarps Nexus på stamtavlan. Numera Nolsas Nexus i verkligheten.

Han ser lite betänksam ut och det med all rätt. Från mörkaste småland (läs Nässjö) i 2,5 timmar med bil till kustlandskap med okända dofter och individer. Första stegen på okänd mark utan sina syskon, allt helt okänt. Älskade pussgurka, Nexus min vän!

Kärlek! För alltid. När nästa dag grydde gav vi oss ut i skogen. Så småningom ska Nexus bli en harjägare men än så länge är det bara roligt och spännande att vara i skogen, känna dofter, höra ljud, vinden som susar mellan träden. Men det intressantaste var att kolla in ”storebror” Ozzy, den numera 11 år gamla hamiltonstövarkompisen som vet hur slipsten ska dras i harspåret. Själv nöjde sig Nexus med att kolla in blåbärsriset.

Nexus i skogen

Nexus i skogen

Jodå, vi har redan haft vår första strid, jag och Nexus. Han tyckte att det var en bra idé att hoppa upp i den öppna diskmaskinen och slicka på tallrikarna. Det tyckte inte matte. Så jag skällde lite på honom. Han skällde tillbaka. Men gissa tre gånger vem som vann striden…. det var inte Nexus. Han må vara en söt liten handväskehund nu men om ett tag så väger han inte 2,7 kilo längre utan snarare 27 kilo så det är bäst att få en sund kommunikation så snart som möjligt.

Söta, tuffa gullungen Nexus med favoritSanna!

Söta, tuffa gullungen Nexus med favorit-Sanna!

Välkommen Nexus! Vår nya kustjägare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s