Nomineringsmingel

Vi i köken i Varbergs kommun var 2015 återigen nominerade som ”Årets Kreativa Medarbetare”. Förra året vann vi utmärkelsen för att vi med lust och energi tog oss an uppgiften att laga mat i kök som inte riktigt var utrustade för matlagning till så många, men vi löste det med bravur och vann 2014!

I år var vi återigen nominerade och motiveringen följande:

Motiveringen!

Motiveringen!

Det är ingen brist på kreativitet ute i köken i alla fall. Självklart vill vi inte stå där utan mat att servera i våra restaurangen även om det kanske hade varit förståeligt i detta fallet. Vi fixade det med alla till buds stående medel och det kan vi vara stolta över.

Idag var vi inbjudna till mingel tillsammans med alla andra nominerade i kommunen. Vi bjöds en god liten buffé och efter det kaffe och en nybakad äppelkaka. I år tog vi inte hem priset men vi hade en riktigt mysig stund i positiv anda med god mat och trevligt sällskap.

Inte nog med det…. när vi lämnade lokalen fick vi dessutom varsin vacker, färgsprakande blomma med oss hem!

Vacker gerbera som lyser upp i höstmörkret!

Vacker gerbera som lyser upp i höstmörkret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s