Nytt år, nya mål.

Jul och Nyår betyder ganska mycket jobb om man är husmor. Det är roligt men ändå ganska arbetskrävande. Nu först känner jag att jag kan vila ett par dagar innan det är dags att börja jobba igen.

Igår var det nyårsafton! En mysig dag men också en orolig dag om man har husdjur som är rädda för fyrverkerier. Det har vi, men det gick över all förväntan bra! Visst får man förskansa sig hemma och stänga ute alla intryck så gott man kan men det är ok. Lyckan och fördelarna med att att ha djur uppväger alla sådana hinder.

Året som ligger framför oss har många spännande inslag med sig och det ska bli både roligt och intressant att planera, skapa och spekulera för nästa säsong. Mycket utveckling och mycket positivitet ligger framför mig.

Men först ska det bli soffhäng med filmtema tillsammans med Sanna de närmaste dagarna. Det står en massa gamla godingar på film-schemat så det är bara att sjunka ner i soffan och mysa och njuta! Tids nog är det vardag igen.

20141228_125821

Viskan är vinterbred och i fruset tillstånd.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s