Mellandagssnack

Dagarna går och snart är vi framme vid jobbstart igen. Det ska också bli bra men ännu kan jag njuta av några lediga dagar. De dagarna kommer att avsättas till träning och till promenader med vovvarna, lite matlagning där vi ska sätta sprätt på den kvarvarande julmaten och till att passa på att umgås med ledig familj och mysa lite i soffan. Alltså samla krafter till det nya årets äventyr.

20151230_153355

Textrad ur en Håkan Hellström-låt på en bänk på Strömma Farmlodge.

Dessa mellandagar har vi ätit allt annat än julmat, förutom skinkmackor då förstås. Det har blivit hemsvarvad god pizza, hummerfisk med råris och spagetti med en mustig, långputtrande köttfärssås på ekologiskt nötkött från Skogsåkra gård i Horred. Jag hade tänkt att säga adjö till skumtomtarna för i år men jag ändrade mig och lät dem vara med några dagar till.

20160103_165030

Goda saker på fint fat!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s