Besök på Kusthotellet

Igår hade jag förmånen att kunna besöka fina Kusthotellet i Varberg, 52 steg från stranden som deras reklam säger. Det är fantastiskt fina omgivningar precis bredvid Västerhavets rand och inne på hotellet är det en trevlig och välkomnande atmosfär.

20160219_125621

I entrén vid Kusthotellets restaurang.

Det är ruggigt och isigt ute men inne är det mys på hög nivå, varmt och gott vid den sprakande brasan där man kan sitta i sköna fåtöljer och läsa eller bara njuta!

Inne i restaurangen vid fika-buffén fanns den här vackra te-samovaren

20160219_130143

Ett vackert gammalt bruksföremål

Vi satt på konferens hela dagen och man är ju inte riktigt van vid att sitta stilla någon längre stund, det brukar vara full fart och ett rasande tempo under vanliga arbetsdagar så därför var det skönt med en paus och lite gott att smaska på till kaffet.

IMG_20160219_154427

Go’fika!

20160219_092813-1-1

Läskande gott och vackert!

För några dagar sen var det strålande sol och vårkänsla i luften men det gick över och lagom till sportlovet börjar här att snöa på tvären. Vi kan ju alltid hoppas att barnen kan få lite snö att leka i, men det verkar ganska osäkert. Snöfallet har redan börjat gå över till regn, vintervädret är opålitligt här i väst.

20160220_094135-1-1-1-1

Snöstorm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s