Till minne

 

20150801_111636

Till minne av kära vänner som har lämnat oss

Senaste veckan har kantats av uppbrott. Några kära vänner har gått ur tiden. Även om man vet att hög ålder och sjukdom finns med i beräkningen så är man ändå oförberedd. Människor, kära vänner, som man haft i närheten i åratal saknas och fattas en i det lilla och i det stora. Och man känner starkt med de som mist sina närmaste.

Sorgen tar sig olika uttryck, livet är skört. Ta vara på dig och dina nära! Gläd dig åt det du har och vårda det när du kan.

20160318_175803

Ett ljus i mörkret

I kväll tänder jag ett ljus för alla dem som ville leva men inte fick, och för dem som får leva men inte vill. Till de sistnämnda kan jag be; Stanna hos dem som älskar dig, Du är ovärderlig! Det finns alltid ett ljus, även om det är svårt att se det ibland. Men när det är som mörkast så är gryningen som närmast. Du är älskad!

DSCN8642

Det finns ett ljus i mörkret

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s