Fruktsallad på salladsbuffén

Häromdagen hade vi påskbuffé på skolan och då kan det vara gott med friska tillbehör till de salta och lite mustigare smakerna i sill, Jansson, köttbullar, rödbetssallad, ägg och prinskorv. Eftersom det är påsklov och vår matsal är stängd nästa vecka så var det en del frukt som borde tas till vara och så låg där några förskrämda rädisor som fick vara med på ett hörn.

20160324_084711

Sött, syrligt och beskt till det salta och feta på påskbuffén.

Jag hade en burk fruktcocktail som bas och sen skivade och tärnade jag i apelsin, citron och lime, äpple, vattenmelon och banan. Och så låg de vackra små skivade rädisorna som små prydnader i fruktsalladen.

20160324_104202

Gott, fräscht, fruktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s