Salmo trutta – välkommen!

Återigen är det öringfiskepremiär, det är lika spännande varje år!

Här i väst beräknas det vara ca 3 plusgrader, ganska soligt och lite blåsigt på fredagsmorgonen så det gäller att veta var man ska placera sig för bästa fångst. Jag håller nästan andan när jag skriver detta kl 01.38 på natten. För det är spännande!

I rummet här bredvid sover fiskaren som ska landa Salmo Trutta i mitt kök under fredagen 1 april. Henrik, sonen min, är hemkommen från huvudstadens lindrigt salta vatten, för att vara del i den stora öringpremiären vid Västerhavets rand, vid det kalla, salta  vattnet första dagen i april.

Som sagt… spännande!

DSCN6286

Välkommen till Varberg kära Salmo Trutta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s