Russin är sötare än druvor

Födelsedagen för i år är till ända. Den har bjudit på mer uppvaktning än jag hade räknat med, så som väldigt ojämna födelsedagar ofta gör. De födelsedagar då man inte räknat med något firande är oftast spontanast och roligast. Idag är jag ledig, eftersom det är påsklov så kunde jag flexa lite. Jag passade på att träna (det är väldigt skönt att kunna göra det på förmiddagen när man är utvilad). Sen blev jag bjuden på go’ lunch hos min kära syster när jag ändå var i stan.

20160331_115416

God, lätt, fräsch födelsedagslunch!

Oj, så gott efter träningen! Quesadillas, mozzarellasallad med tomater och basilika, en matig sallad med dinkelvete och goda grönsaker/rotfrukter med medföljande chevrékräm och till det ett gott bröd.

Till kaffet bjöds jag sen på tårta. En luftig, fluffig och försvinnande god prinsessbakelse från Kvantumbageriet här i staden Varberg på Sveriges framsida! Och vet ni vad? Solen sken också på oss!

IMG_20160331_121135

Bjuden på tårta del 1 🙂

Väl hemma så fick jag ett telefonsamtal från en kär väninna med grattishälsning och orden -Jag har bakat kanelbullar så jag tänkte att komma och bjuda på dem och gratulera dig! Tack söta Britt-Marie, goda nybakade bullar och en bukett glödande röda tulpaner på kaffebordet i solen på altanen. Livskvalitet när den är som bäst!

Sen kom också sonen hem från Stockholm och jag blev bjuden på tårta nummer 2 för dagen!

20160331_164128-1

Bjuden på tårta del 2

Även denna tårta var en ljuv och mjuk dröm som bara smälte i munnen. Fin bärsmak, en obeskrivligt len vaniljkräm, fluffig grädde och så den goda, lagom söta och vackert rosa marsipanen.

Jag tackar också för alla grattishälsningar som jag har fått under dagen på telefon, sms, mail, facebook och instagram.  Jag är helt överväldigad! Den bästa kommentaren av alla kom från en kär vän från min hembygd. Han skrev på fb ; ”Av kommentarerna att döma så blir du en siffra till idag, så grattis! Jag svarade; ”Rynkorna blir lite fler men barnasinnet är kvar.”Då kom det perfekta svaret!

”Men russin är sötare än druvor!”

Made my day!  🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s