Idétorka

Jag har ett tag varit inne i en period av extrem idéfattigdom och brist på matlagningslust. Jag har helt ärligt inte kommit på en enda maträtt som jag kan eller vill laga. Usch, vad jag ogillar den känslan!

I alla fall och emedan, så öppnade Warberg Tomat sin butik i veckan och jag gick in och kollade läget. Jag köpte några olika tomater  (som smakar som tomater ska smaka). De hade också fina paprika- och chiliplantor som jag dock väntade lite med att köpa, jag har tänkt att ha dem på min altan men det är fortfarande ganska kallt här i väst, så om några veckor kommer plantorna med hem.  Här är ett exempel på fina tomater på tillväxt!

IMG_20160416_125040

Warberg Tomat

I helgen fick jag vara med om att hälsa ett nyfött liv välkommen till världen! Jag var där när ungen i fråga bara var 20 minuter gammal i detta jordelivet. Det var en ren och skär lyckokänsla, det var en känsla av att vara ett med alltet. När jag stod där och bara iakttog det nyfödda fölet och hans mamma så spred sig ett lugn i hela min varelse och jag ville bara inte gå därifrån.

20160417_160341

Nyfödd! Liv!

Liten vän. Kär, älskad och efterlängtad bebis. Vi vet inte vilka vägar ditt liv ska ta, men vi hoppas på allt gott och vi hoppas att vi får följa dig på din väg genom livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s