Ny inspiration, tack!

Nu har jag fått tillbaka lite matinspiration, eller rättare sagt, jag har tvingat fram den. Med början i morgon kväll ska jag ge mig på lite nya recept som jag har letat fram på nätet. På kvällen blir det sesampanerad lax med broccolimos, missa inte det för all del. Det kan bli spännande!

Det har varit lite stiltje i kreativiteten på matlagningsfronten på sista tiden och nu är det hög tid att ändra på det. Jag ska låta mig inspireras av alla godsaker och färger i grönsaksdiskarna och låta nyttigheterna ge oss en massa frisk och pigg energi. Nu jäddrar, är det dags för uppryckning här i kustbandet! ;D

IMG_20160409_170252

Rödbetsgroddar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s