Citrusfrossa

Citrusarna är fina så här års.

Det säger jag tydligen lite för ofta för mitt eget bästa, för mina kära barn retar mig för det. Vi satt och åt god mat på släktens julbord förra veckan. Några bord bort satt mina barn och två av kusinerna och plötsligt vände sig Sanna om och ropade till mig -Mamma, clementinerna är jättegoda! Intet ont anande svarade jag, -Ja, citrusarna är jättefina så här års! Och döm om min förvåning när alla vid borden i närheten började skratta 😮 Då hade min så ”snälla” dotter berättat att jag tydligen alltid säger detta och ville bevisa för sin bror och sina kusiner att det är sant. Och hon hade ju så rätt. Så nu har det blivit en grej av detta, så fort någon tar en clementin eller apelsin ur fruktskålen så är den obligatoriska kommentaren -Mamma, citrusarna är jättefina! Men jag står på mig! Citrusfrukterna ÄR jättegoda, jättefina och fulla med pigga, käcka vitaminer och det kan vi behöva så här års. Söta, goda, lysande vitaminbomber kan vi inte få för mycket av i gråa, mörka Sverige just nu. Så, frossa loss, för citrusarna är fina så här års 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s