Konserthuset i Stockholm

Jag vill berätta om en händelse från Stockholmsresan i början av december.

Vi gav oss ut på stan efter den fina hotellfrukosten på Rica (Läs mer om den under rubrikerna högst upp på sidan). Hotellet ligger på Slöjdgatan mittemellan Drottninggatan och Hötorget så vi befann oss ganska centralt i huvudstaden. Tror jag i alla fall, jag är inte så hemma i stan. I alla fall så kom vi ut på Hötorget bland alla tjusiga grönsaksstånd och vinterprydnader och framför oss låg det blå Konserthuset. Vi bestämde oss för att se om vi kunde gå in i huset för att se hur där ser ut och gissa om vi blev förvånade när vi blev inbjudna på kaffe och cupcakes av två tjejer som gick där utanför med varsin bricka! Vi gick in och där i foajen, var det uppdukat en buffé med cupcakes och några andra småkakor och kaffe såklart. Det var Brittiska ambassaden som hade en utställning och bjöd på fika så vi gick runt och tittade på diverse olika saker medan vi drack vårt kaffe och åt en god cupcake. Oväntat men mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s