Dan före dan

Nedräkningen har börjat! Sveriges mästerkock 2014 ska koras och i morgon drar tävlingen igång för oss TV-tittare. Det ska bli så roligt och spännande att följa deras framfart, det är lika givande varje år och man lär sig alltid något nytt.

Det är lite synd att Morberg inte är med som domare längre, han är ju alltid en frisk fläkt men å andra sidan så ska det bli jätteroligt att se Anders Dahlbom i rollen som domare. Det var några år sen som man såg honom i rutan men han har ju hiskeligt fina meriter i bagaget. Han har varit ansvarig för nobelmiddagen, drivit restauranger, tillhört kocklandslaget och vunnit Årets kock och annat så det ska bli riktigt roligt att följa honom och alla de andra i ”Sveriges Mästerkock”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s