Skolmatsprat

Fisk och potatis

Fisk och potatis

Det är så himla roligt att laga mat från grunden, så borde det vara varje dag på varje skola i detta avlånga land. Idag jobbade vi med färsk fisk, det är guld värt och det blir en skillnad i smak och konsistens! Vi gjorde en fiskgratäng med chili- och dillsås och den blev riktigt god. Till den hade vi potatis och och vår sedvanliga salladsbuffé.

Del av salladsbuffén

Del av salladsbuffén

Idag blev det på salladsbuffén förutom ”The Big Three” ( som är isberg, rårivna morötter och pizzasallad), broccoli, ärtor, brysselkålssallad med en vinägrett smaksatt med mangochutney, vitkåls-ananas och en rödbetssallad. Och så klart ett vegetariskt alternativ i form av goda grönsaksbiffar på den varma sidan.

Smaskens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s