Trevlig helg!

Det är roligt nästan jämt. Dagen har inte alls förflutit som vi trodde att den skulle, men den blev bra ändå till sist. På jobbet fick vi improvisera eftersom inte de varor kom som skulle kommit, men vi är ju alla proffs och vi hjälptes åt över gränserna i kommunen så det blev bra ändå. Matsedeln följdes inte till punkt och pricka, men, det fanns mat på bordet så ingen behövde gå hungrig och det är huvudsaken. Mackor med ost fanns upptill en varm, mycket god och mustig ost och skinksoppa. All eloge till kocken på Östergården som lagat den. Toppengod! 🙂 Dessutom finns alltid en salladsbuffé, knäckebröd och mjölk så, som sagt, ingen behöver gå hungrig från matsalen om man inte vill.

Trevlig helg!

Trevlig helg!

Nu är det helg! Det är alltid skönt med lite extra ledighet men det blir roligt att gå till jobbet på måndag morgon igen! Trevlig helg alla! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s