Restaurang West Coast

I augusti gjorde vi ett besök på Restaurang West Coast i Göteborg där vi hade beställt bord efter en rolig femkamp på Liseberg. Restaurangen finns på Hotel Gothia som ligger i vimlet vid Korsvägen helt nära Liseberg, Scandinavium och Svenska mässan så där är alltid liv och rörelse.

Vi blev visade till vårt bord i den stilrena och moderna restaurangen och fick se menyn. Det var ett lite annorlunda upplägg i menyn eftersom man först valde huvudkomponenten och utifrån det kunde välja vilken sås, och andra tillbehör man ville ha till så man fick i viss mån komponera sin egen måltid. Detta tyckte några var roligt medan andra hellre skulle haft en färdigplanerad hel rätt att beställa in.

Jag beställde in en Toast Skagen till förrätt och det var nog den godaste Skagen jag någonsin har ätit. Till den blev vi serverade ett vitt vin som passade perfekt till maten. Toasten var fantastisk redan från början och med vinet till blev det rena smaksensationen! Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad vinet hette eftersom jag inte antecknade det, men smakerna sitter fortfarande kvar i minnet och uppriktigt sagt så är det ibland lika bra att ha en perfekt smakupplevelse i minnet i stället för att försöka kopiera den hemma sen. Till huvudrätt beställde jag in en hamburgare av modernt snitt. Den var vällagad, god och snygg, en trevlig rätt att få in på bordet, men jag hade redan fått min smakupplevelse för dagen och den var svår att matcha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s