Äntligen måndag!

Denna fantastiska dag när allt ska fyllas upp efter helgen. 35 kilo sallader ska skapas, en himla massa varor ska packas upp, en del pappersarbete ska ordnas och så ska vi ju helst laga lite mat också. 🙂

Idag stod det potatismos på matsedeln och det brukar alltid vara populär mat på skolan.

Om några timmar är moset klart!

Om några timmar är moset klart!

Idag serverades det wienerkorv till potatismoset och det vegetariska alternativet var falafel som är kikärtsbullar. Det är faktiskt många av dem som inte är vegetarianer som också smakar på falafeln och andra vegetariska rätter. Det är alltid roligt när eleverna vidgar sina vyer och vågar smaka på det som de vanligtvis inte brukar äta.

Första omgången mos är klar!

Första omgången mos är snart klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s