Inredningsdetaljer i Karlssons kök

Jag hälsade på min kamrat Karlsson i helgen och vi lagade och åt god mat och tjötade lite om lite av varje som händer i livet. Det är mysigt att vräka sig i soffan efter maten med ett glas vin och en pralin och dryfta en massa olika spörsmål, både nytt och nattagammalt.

En vacker hortensia

En vacker hortensia

Vi har varit vänner sedan tidernas tidiga morgon och känner varandra väl och det är så skönt att veta att man kan vara precis den man är utan att tänka på att man bör bete sig på nåt speciellt sätt. Karlsson är en estet i allt hon gör och jag ska visa några av hennes inredningsdetaljer i köket.

Stilleben med stenar, ljus och gamla bestick i en vacker skål

Stilleben med stenar, ljus och gamla bestick i en vacker skål

Jag gillar gamla saker som har en historia att berätta och som har varit med i vardagliga göromål en gång i tiden. Att ge dem en synlig plats är att visa respekt och kärlek för tider som har flytt och för människorna som levde, verkade och dagligdags använde dessa föremål.

Tänk om de kunde berätta...

Tänk om de kunde berätta…

 

Fina kristallföremål

Fina kristallföremål

Det är spännande men lite konstigt det där med tidens gång. En människas livstid är så kort,  tiden rusar genom decennierna och oftast tänker man inte på att livet pågår här och nu. Ibland händer det saker i vardagslivet som gör att man stannar upp och tänker efter lite extra och det kan vara både smärtsamt och ödesmättat när det gäller det där med tiden som går, men också mycket som man kan glädjas åt, förstås.

Varmt och välkomnande!

Varmt och välkomnande!

När man står mitt i livet och har barn som blivit vuxna och föräldrar som börjar bli gamla så är det inte så konstigt att man tänker till lite extra på det där med tidens gång. Man vet att åren flyger fort, men man har förhoppningsvis det bästa i livet framför sig och om man har tur så kanske man har förstånd nog att ta vara på det och göra det bästa av allt. Ta ett beslut om att leva väl och vara rädd om sig själv och sina medlevare. Att ha roligt och pröva på nya saker och att göra det man verkligen vill göra. Själv har jag en devis att jag ska ta mig för att göra saker som jag egentligen inte vågar….. Spännande va? Fortsättning följer.

Och här är en av de bästa, sötaste och kärleksfullaste medlevarna i min värld!

Lilla, söta, bästa, gossigaste, mysflickan Tindra Karlsson

Lilla, söta, bästa, gossigaste, mysflickan Tindra Karlsson

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s