Lilarosa skymning

Gårdagens skymning var amazing. En knallrosa rand av himlen mot det lila, lite hotfulla regnmolnet några timmar innan kulingen drog in över Västkusten. Bilden blev inte så himla bra alls, men ändå lite dramatisk med ruffiga hamndetaljer i förgrunden.

Himmel vid Västerhavet i mars
Himmel vid Västerhavet i mars

Efter att ha kollat in skymningen så drog vi till stallet för lite hästmys, hoppning och fika på läktaren. Jag fick den stora äran att skritta runt med vår sötnöt Bongo-Bus medan Sanna hoppade upp på nästa häst, den stilige Romeo. Denna stallbilden är lite mysig, tycker jag.

Vem har glömt sina skor i stallet? :)
Vem har glömt sina skor i stallet? 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s