Vårinspiration

Solen skiner och jag njuter på min altan. Våren visar sig från sin bästa sida denna fredagseftermiddag och helgen ligger framför oss med både fest och arbete. Mysigt! Denna fina lilla blomma fick jag av en god vän för nån vecka sen och den är lika rar och söt som givaren!

Pensé i tekopp

Pensé i tekopp

Vår ute och vår inne. Forsythian slog ut blixtsnabbt inne på altanen i värmen, tur att nätterna fortfarande är kyliga så att blommorna står sig längre.

Vår både ute och inne

Vår både ute och inne

Den vackra orkidén på bilden nedan fick jag av min snälla familj på födelsedagen för några veckor sen. Det är roligt med orkidéer för de blommar länge och sen tar de en liten viloperiod för att sedan sätta full fart igen och blomma mera. Inte kräver de mycket heller. Lite vatten sisådär varannan vecka brukar räcka. Nu är ju inte mina växter speciellt bortskämda så de har väl vackert fått anpassa sig efter sin snåla ägare. Jag glömmer att vattna ibland men jag pratar med dem i alla fall. 😉

En liten installation

En liten installation

Nu får det nog bli lite fika i solen! Trevlig helg alla!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s