Mingelmys igår! Pyntmys idag!

Gårdagens inflyttningsmingel hemma hos Wictoria och Oskar var så himla mysigt och trevligt! God och generös mingelmat, gott vin och så en hel drös med fantastiskt trevliga och glada människor. Det var en perfekt spenderad lördagskväll! Det är alltid roligt att träffa nya människor och särskilt när det blir en sån skön och avslappnad stämning som det blev igår! Tack för att vi fick komma! 🙂

Smaskigt och generöst tilltaget buffébord

Smaskigt och generöst tilltaget buffébord

Den här dagen har också varit tillmötesgående tycker jag. Jag har hunnit att vila lite och titta i nån mysig tidning, men också påskpyntat lite grann och till och med hunnit med lite mingel med tvättmaskinen som jag inte har umgåtts så flitigt med på senaste tiden. Han var sig lik. Duktig och ambitiös, som vanligt. 😉

Påskpyntat ute

Påskpyntat ute

Nu ligger en kort arbetsvecka framför oss, det är påsklov och vi lagar inte så många portioner som annars på skolan så vi kan få lite tid till sånt som inte hinns med vanligtvis. Nu ska vi ju också hinna med att trimma kvasten, putsa kaffekannan och kamma katten innan vi drar till Blåkulla till helgen! 🙂 Ha nu en riktigt härlig påskvecka alla där ute!

Egenhändigt ihopknåpad, glad och sprallig  påskkärring

Egenhändigt ihopknåpad, glad och sprallig påskkärring

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s