Livskvalitet

Livet är bra fint! Sanna undrade om jag ville följa med henne när hon skulle rida i morse. Nja, jag borde ju stanna hemma och tvätta, sa jag först, men hur dumt låter inte det på en skala när solen skiner och djuren och naturen väntar på en. Denna tjusiga dam var det första som jag träffade på och jag blev stormförtjust!

Vackra Tiara!

Vackra Tiara!

När jag växte upp så var det de lite mer rustika hästraserna som jag hade i min närhet nämligen Nordsvenskar, som Tiara, och den ännu större Ardennern och jag tycker att de är sååå fina.

Jag och Ozzy tog en promenad i skogen medan vi väntade på att Sanna och Lukas skulle bli klara för paddocken.

Hovkratsning pågår på den fine, söte, snälle Lukas!

Hovkratsning pågår på den fine, söte, snälle Lukas!

Det är så härligt när man känner den varma skogsdoften som kommer när solen värmer så generöst på våren när det fortfarande är lite fuktigt i luften. En mycket speciell känsla av trygghet infinner sig för en som jag, som har växt upp med skogsdoft och med naturen in på knutarna.

Härlig natur

Härlig natur

Vi fick oss en härlig promenad i det fantastiska vårvädret och träffade på både kor och får, några citronfjärilar och ett gäng bin och humlor som hade full verksamhet i den sköna blåbärsbloms-restaurangen.

Blåbärsblom. Så vackert!

Blåbärsblom. Så vackert!

Sen drog vi oss ner mot stallet igen och jag fick den stora äran att filma och plåta det snygga ekipaget, Sanna och Lukas, så jag kände mig som värsta paparazzin 😉

Bra ridning och fin utsikt

Bra ridning och fin utsikt

Å så gaaalopp!

Å så gaaalopp!

Väl utförd ritt! Vi är nöjda!

Väl utförd ritt! Vi är nöjda!

Så, nu är det dags att skritta av, så ryttaren hoppade av, sadelgjorden släpptes något och sen tog dessa båda snygga herrar sällskap på en liten skogspromenad till med sina förare.

Ska vi ta en promenad?

Ozzy och Lukas språkar lite. Ska vi ta en promenad?

Livskvalitet är ordet som beskriver den här förmiddagen! Ingen hade tagit min tvätt heller, den stod snällt kvar i sin korg när jag kom hem. Men nu hänger den tvättad och ren i solen och får torka och doften som uppkommer efter den behandlingen är obeskrivligt underbar så det ska bli skönt att krypa ner i nybäddad säng i kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s