När livet kommer emellan

Det blev inget inlägg här på bloggen igår. Man kan säga att livet kom emellan.

Det hände andra saker som gjorde att detta med att blogga, som jag tycker är jätteroligt, helt plötsligt blev ganska oviktigt. Åtminstone tillfälligt.

Jag gjorde bättre nytta på annan plats än framför datorn, människor som är viktiga i mitt liv behövde min tid, mitt stöd och min praktiska hjälp och för mig är det självklart att finnas där för dem när det så krävs.

Jag försöker att hela tiden tänka på att vara närvarande och att leva i nuet och ta vara det som är viktigt här i min stund på jorden. Jag lyckas inte alltid, men så är det i livet, och huvudsaken är att vi gör vårt bästa för att både vi själva och våra medlevare på planeten ska ha möjlighet till ett gott liv. Så var rädda om varandra!

Nu ordnade allt upp sig till det bättre och lugnet har lagt sig igen, så snart kommer det upp några fina salladsrecept. Puss å kram!

Fotot är hämtat från livsstilsbyrån.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s