Mors Dag!

Snart så ska jag åka till min lilla mamma och uppvakta henne på Mors Dag!

Hon vill inte ha några prylar och presenter, hon har tillräckligt med saker som det är, tycker hon och jag förstår henne. Däremot ville hon gärna ha en god blåbärspaj att bjuda på till kaffet så slapp hon det arbetet i alla fall.

Blåbärspaj till mor!

Blåbärspaj till mor!

Receptet finner du under kategorin ”Sött”. Den här granna pistagekransen ska vi också ha till fikat men den har jag egenhändigt köpt från Kvantum-bageriet här i stan. Visst, jag kan väl baka vetebröd, men inte så här snygga sådana. Det är tur att det finns duktiga bagare!

Grann pistagekrans från Kvantum-bageriet

Grann pistagekrans från Kvantum-bageriet

Såja, nu är det bara till att äta lite frukost, ställa sig i duschen och sen fixa till profilen så drar vi till mor och firar henne i det vackra vädret! Jag har några liljekonvaljer i trädgården så det får bli en lite bukett av sköna blomster till mamma också.

Lily of the valley. Söt blomma, ljuvlig doft!

Lily of the valley. Söt blomma, ljuvlig doft!

Och till alla mammor därute: Arbeta inte ihjäl er idag. Sätt ungarna i arbete, vetja! De kan gott diska och sånt. Nåt ska man ha dom te’ 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s