Havsbrus och rosdoft!

Jag tog en härlig promenad tidigt i morse och det var så skönt! Alla dofter ifrån havet och från syren och vresros var helt ljuvliga. Det var ett bra sätt att börja dagen och veckan på.

Sen har det varit full fart i skolköket med tillverkning av över 100 liter köttfärssås och kokning av sisådär 35-40 kg makaroner. Varje dag är det också ca 35 kilo av olika grönsaker och sallader som ska komponeras. En del specialkoster och vegetariskt alternativ ska också finnas dagligen så vi går inte sysslolösa direkt och tur är väl det.

Jag gillar mitt jobb! Det blir aldrig långtråkigt eller enformigt, det är fullt ös för det mesta och det är så himla roligt med alla ungdomarna. Idag hade vi besök av ett gäng 9:or som var och bekantade sig lite med den stora gymnasieskolan.

Snart är det bal för avgångsklasserna, studentfester och sommarlov och sen, i augusti, så kommer det en ny årgång av tonåringar som ska äta hos oss! Det är lika spännande varje år och det är väldigt roligt att se utvecklingen av de olika individerna under de tre åren på gymnasiet.

Så här glada tillrop kan vi faktiskt få ibland! Då blir vi väldigt glada och lite malliga 🙂

Tack för de fina orden!

Tack för de fina orden!

Tårtan var jättegod! Tusen tack för omtanken och de fina orden!

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s