Sköna dagar i solen

Jag och Ozzy tog en promenad och fick oss en massa sköna vyer till livs. Det är bara slutet av maj men höskörden är redan i full gång cirka tre veckor tidigare än vanligt.

Massor av mat inför hösten!

Massor av mat inför hösten!

Vi har hela sommaren framför oss när djuren kan gå ute och äta sig mätta av allt grönt, frodigt gräs men tänk så skönt att veta att en höskörd redan är bärgad så att det finns lite att bjuda på när gräset vissnat ner till hösten. Och förhoppningsvis så kan det bli en skörd till. När höfläkten går igång så väsnas den visserligen lite, men det är ett skönt ljud för då vet man att sommaren är här på riktigt! Och här är några som ska smaska på höet till hösten.

Sommarlediga hästar i bete på strandängarna med havet och fästningen i sikte

Sommarlediga hästar i bete på strandängarna med havet och fästningen i sikte

Vila i skuggan

Vila i skuggan

Havet är inom synhåll på många promenadvägar här i trakten och det är så härligt att känna dofterna och vindarna från havet när man är ute och motionerar eller bara spankulerar. Just nu är det högtryck och därmed lågvatten.

Lågvatten.

Lågvatten

När vi sedan hade kommit hem så fick vi besök av denna skönheten! Ja, de båda herrarna är ju några riktiga snyggingar också, men syftade närmast på bilen 😉

Pontiac från 1954

Pontiac från 1954

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s