Citat Karin Fransson

Jag satt och tittade på Timells Skärgårdskök för några veckor sen när bröderna Timell gästades av Karin Fransson som är kökschef på Hotell Borgholm på Öland. Karin är en av våra allra smaksäkraste kockar, hon använder de finaste råvarorna i sin matlagning och hon hämtar mycket av sin inspiration från naturen.

Många som har följt hennes värv, hon har till exempel lagat mycket mat i TV genom åren, känner nog till att hon har mycket stor kunskap om örter och grönsaker och att hon sätter sina menyer med dem som bas på tallriken.

Det finns hur mycket som helst att berätta om Karin Fransson men här kommer det härliga Franssonska citatet, ett citat från en som dagligen levererar massor av fantastisk mat till alla sina gäster på Hotell Borgholm. Gäster som åkt mil efter mil för att få äta hennes goda, vackra och omsorgsfullt genomtänkta och vällagade mat. Här kommer det! Håll i er!

”Söndag är min enda lediga dag så då brukar jag laga en fyra-femrätters meny!

Underbart! Karin Fransson In my heart!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s