Hur ska jag klara natten?

Varberg i kväll: 91% luftfuktighet, 22 grader varmt ute, typ 26 grader varmt inne och vindstilla är inget som en inbiten nordbo som jag uppskattar eller ens klarar utan att krisa. Jag har härmed gått in i en kris!

Jag får väl lägga mig på det fuktiga, kyliga gräset eller möjligen sova på stengolvet i källaren. Eller bara på något vis ta mig igenom denna tropiska natt som tydligen överträffar nätterna i Kongo och Brasilien i luftfuktighet. Lite panik infinner sig. Alla fönster står på vid gavel men hettan dröjer sig kvar inne. Jag tar min kudde och går ut! Punkt nu!

Go’natt! Väck mig i oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s