Haha, vi är så roliga….

Min dotter och mina systerdöttrar tycker att jag och min syster har så knasig humor ibland. Vi skrattar så vi kiknar och de bara tittar på varandra lite menande och skakar på huvudet. De suckar lite lätt och muttrar något om den där Sandahls-humorn. 😀  Vi är nog ganska lättroade. Detta är till exempel roligt

Gammal reklam för strykjärn

Gammal reklam för strykjärn

Och det här

Inget flyt

Inget flyt, det var ju korkat…. 

Det är roligt att skratta och vara glad så jag försöker mig på att göra det, och att vara det, så mycket jag kan. Man få göra sina val här i livet. Jag väljer glädje, kärlek och kreativitet! Vad väljer du?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s