Grön Affärsglädje

Nu ska jag packa och i morgon bitti bär det av till Kick-Off för en kurs i Grön Affärsglädje. Det ska bli spännande och jag är säker på att det blir mycket givande!

I morgon blir det antagligen inget inlägg här på bloggen, men senare ska jag dela med mig av det som jag har upplevt och som gett mig inspiration och en konkret handlingsplan för mina fortsatta öden och äventyr i gastronomins härliga och ofantligt outforskade land. Idéerna vill aldrig ta slut och det är antagligen bra även om min hjärna ibland är för flexibel för mitt eget bästa… 😉

Men nu som sagt: Dags att packa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s