Sju Sjöar

Denna helgen har jag spenderat på Sju Sjöar, konferens- och hotell  i Öxnevalla, strax utanför Horred i Södra Västergötland. En av deras deviser är ”Förvänta dig det bästa”, och vet du vad? Det är sant! Allt känns äkta, vi var där i två hela dagar och en natt. Utsikten var trolsk, den var som hämtad från en sagobild av John Bauer.

Vackra "Sju Sjöar"

Vackra ”Sju Sjöar”.  Tuvstarr bor nog i närheten…

Vi checkade in och blev välkomnade med goda smörgåsar och kaffe eller te medan vi väntade på att alla deltagare på vår utbildning, ”Grön Affärsglädje” skulle komma fram.

Goda och vackra  smörgåsar

Goda och vackra
smörgåsar

Wow, kick-offen i Grön Affärsglädje höll vad den lovade! Under lördagen blev vi peppade och påhejade av inspiratören och coachen Kenth Åkerman. Det var full fart. Vi fick presentera våra tankar, vi fick lyssna och beakta, och betrakta, oss själva och våra kurskamrater. Det var ingen ro och ingen vila, men det var ju inte heller därför vi var där. Vila kan vi göra sen. Idag blev vi fulladdade med våra egna, och med andras framtidsplaner.

Receptionen

Vacker interiör. Receptionen

Vi blev bjudna på god mat och fika hela dagarna. En av deltagarna på kursen sa att hon aldrig fått så god mat på någon konferensanläggning tidigare. Jag håller med, allting på hela anläggningen andades kvalitet, och maten var inget undantag. Det var härligt att stifta bekantskap med ”Sju Sjöar”.

Det fanns en hel del visdomsord skrivna lite här som man kunde ta fasta på, detta var ett av dem;

Visdomsord

Visdomsord på rum nummer sjutton

Maten var fantastisk! Sängarna var sköna, omgivningen vacker och full av möjligheter till motion och rekreation och dessutom hade vi kunniga, glada, positiva och engagerade ledare och föreläsare hela helgen. Nu kan jag gå mot vardagen i full fart och bara jobba framåt. Oavsett vilken riktning du väljer så väljer du rätt…Gör bara ditt val!

Norr, söder, öst, väster

Norr, söder, öst, väster

Vi hade ynnesten att få bevittna ett bröllop på Sju Sjöar också, det är alltid speciellt även om man inte känner personerna i fråga. En kärlekshandling är alltid önskad och vacker och jag hoppas att ni båda som bestämt er för varandra står fast vid varandra i vått och torrt. I livets villervalla går det både upp och ner, det vet alla, men kärleken övervinner allt!

Bröllop

Bröllop!

Nu är helgen slut men jag kan rekommendera er att besöka Sju Sjöar, hotell och konferens. Allt andas kvalitet. Allt är snyggt och välkomnande. Miljön är fantastisk, människorna som jobbar där är så trevliga, tillmötesgående och vänliga och rummen är snygga, rena och välkomnande! Tveka inte en sekund! Checka in!

Gabion med ved krönt av murgröna

Gabion med ved krönt av murgröna

Maten är genomtänkt, mer än god! Snyggt upplagd, av bra råvaror och utan E-ämnen, lagad från grunden och, ja, vad kan man mer begära? Vi var alla såååå nöjda! Och kakan vi fick som avslutning till kaffet på söndagseftermiddagen… Jag är ingen sötsaksmänniska, men detta var nog det godaste jag ätit i kakväg någonsin! Kocken/bagaren! Ge mig receptet…. please!

Interiör

Interiör

Jag är så glad att jag fått vara här, jag kommer tillbaka, och framför allt, jag rekommenderar er andra av hela mitt hjärta att åka hit! Vill ni ha äkthet och kvalitet – åk till Sju Sjöar i Öxnevalla i Marks kommun!

Grunden vi står på!

Grunden vi står på!

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Sju Sjöar

    • Tack! 🙂 Vi har besökt flera fina ställen men Sju Sjöar är speciellt kvalitativt både vad gäller miljö och gastronomi! Dela gärna inlägget på er fb-sida. Matprat har börjat klättra på topplistorna och det har visat sig att det ger resultat för företagen när de delar. 🙂 Återigen stort tack!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s