Skolstarten är avklarad!

Japp, så var vi igång igen. Gymnasiets årskurs 1 har anlänt till skolan idag och vi har serverat ca 300 portioner köttbullar och makaroner. Det är alltid lika roligt att se vilka nya elever som vi får stifta bekantskap med och det ska bli kul och spännande att följa dem genom åren. Det är alltid några som man minns från första dagen och det är ofta de som är öppna och nyfikna och vänder sig till oss med frågor och funderingar.

Det är skönt att terminen är igång och att eleverna är på plats för det finns inget tråkigare än en skola utan elever. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det är så kul att omge sig med tonåringar och unga vuxna. De är nog de roligaste människorna på jorden. 🙂 De flesta är öppna och nyfikna, spontana, humoristiska och fulla av framtidstro. Ja, jag vet att det är tufft att vara ung idag och jag vet att det finns unga som far illa också, men jag hoppas ändå att det jag säger är sant för de flesta av våra ungdomar.

I morgon kommer tvåorna och treorna tillbaka till skolan efter sommarlovet och det är alltid lika roligt att träffa dem igen. Om några veckor är allt vardag igen men just nu så kan vi bara njuta av att få återse alla. Det är fruktansvärt tråkigt att vi inte får fortsätta att laga mat i vårt kök, jag kan verkligen inte tänka mig att fortsätta jobba så här då vore jag inte sann mot mig själv, men tills vidare så får jag glädjas åt att få serva alla dessa härliga och fina ungdomar som kommer till vår matsal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s