Life is life

En vanlig kväll har förflutit. Eller jag ska rätta mig, för ett år sen… eller förresten för ett halvår sen, så hade jag definitivt inte kallat den här kvällen för en vanlig kväll. Men efter sommarens galna, lite smått hysteriska, händelserika tempo av dramatiska och livsavgörande händelser så var det här en ganska vanlig kväll. På ett bra sätt. För tro mig…alla händelserika dagar är definitivt inte bra.

Men detta hände på Bra-sidan; En av mina nära fick möjlighet till ett nytt jobb som verkar bra. En annan av mina nära fick en lägenhet som verkar bra och en annan fick chans till ett boende som verkar bra.

Bra är bra! Jag har kommit igång med träningen och det är också bra. För mig kommer inte träning naturligt utan jag får komma på ett sätt att överlista mig själv att föra en regelbunden träning. Så jag har gjort slag i saken att gå till gymet varje vardag.

Då säger vän av ordning; – Du har feeel! Man kan inte träna varje dag, det är iiiinte bra för kroppen. Det sliter! Ja, absolut, men inte i mitt fall. För jag idiot-tränar inte. Jag är lat av naturen. Jag går till gymet varje dag för att det är det som händer som räknas. Lite rörelse är bättre än ingen alls. Den bästa motionen är den som blir av!

Den som är van att träna och tycker att det är lätt och normalt att motionera dagligen är lyckligt lottad, vi andra får kämpa på. Alla får finna sitt sätt. Mitt sätt är att gå dit så ofta som möjligt och att göra lite varje dag. Jag känner mig själv och vet att om jag ska boka in mig två gånger per vecka så kommer scenariot att vara följande; – Neej, jag tar det i morgon istället, nånting kom emellan idag … (om man ska träna i morgon,   imorgon är aldrig nu, eller hur?) Eller ; – Oj då, jag glömde bort att jag skulle gå till gymet… (Ja, för pinsamt nog är jag sån… )

Så därför go’vänner, Gör det bästa av varje detalj som du styr över. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s