Boostar med Aloe Vera och Kan Jang

Halsont, feber och och en trist förkylning stoppade mig från action idag. Sömn är bästa medicinen sägs det så jag stannade till sängs det mesta av dagen. Mina bästa vänner var Aloe Vera Gel och Kan Jang, honung och svart vinbärssaft.

   

Kanske var det för sent att börja boosta när det väl brutit ut men det känns i alla fall bra att hälla i sig vitaminer och örter som ska kunna lindra förkylningen lite. Nu väntar kudden igen för som sagt, sömn är bästa medicinen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s