Solhälsning i solnedgång

Det är konstigt. Detta är bara tredje gången som jag har varit på yogan. Första lektionen kände jag mig ungefär lika vig som ett kylskåp och jag är inget under av smidighet nu heller, men oj så mycket mjukare jag redan är i kroppen än jag var första gången. Fantastiskt! Ändå är det bara en gång i veckan som jag är där, jag är helt förundrad men min duktiga yogalärare, Gerti, menar att det säkert beror på avslappning och på att man sträcker ut kroppen ordentligt.

Vi gör i alla fall Solhälsningen. En serie rörelser, närmare bestämt 12 stycken, som ska flyta smidigt och graciöst. (Vilket jag kan tillägga att det inte gör när jag vältrar runt med mina ömma tentakler.) 😉  Men det är i alla fall snyggare idag än första gången. Nej, jag är inte så vig som flickan på bilderna nedan men jag tror att det är en väldigt bra övning för man blir varm och mjuk i kroppen när man gjort ett antal upprepningar av Solhälsningen!

Bilden tillhör grunderna i yoga.se

På väg hem fick jag se en förunderligt vacker solnedgång så jag var tvungen att hämta kameran och sticka ner till havet och fota. Makalöst tjusigt! Titta bara här!

Så in i vassen snyggt!

Så in i vassen snyggt!

Trolskt

Trolskt

Solnedgång över Västerhavet

Solnedgång över Västerhavet i mitten av september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s