Det är min tur nu! :)

Det är min tur att ta för mig av alla roliga event som dyker upp.

Jag klagar inte! Mina barn och min familj, som jag alltid har hållit främst, är mina viktigaste anförvanter och stöttepelare. Den dag mitt första barn föddes så tog jag ett beslut att finnas där och att sätta hans och hans kommande syskon främst. Alltid.

Det gör jag fortfarande, men nu är de båda, Henrik och Sanna, vuxna självständiga människor som gör sina egna val i livet. Jag kan alltid rådfråga dem och de kan alltid komma till mig med sina funderingar och undringar.

Min bästa tid är nu… och förhoppningsvis länge till. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s