Stockholm. Om SJ vill och kan.

Jag fick kalla fötter i början av veckan när det deklarerades att snö ska falla snart. Ja, så klart! Jag har missat tågresor i november på grund av snö, jag har kommit med absolut sista tåget som gick innan inställandet tog vid, på grund av snöstorm.

Jag har suttit i kupén i tre och en halv timma innan tåget äntligen kunde rulla ut från Göteborgs central. Jag har nära och kära som fått vänta för att att det funnits tåg men inte lokförare på tåget och de som fått åka nästan ända fram till resmålet men sen fått vända hem igen för att tåget var försenat och anslutningarna var missade!

Jag håller mina två tummar för att det ska gå som på räls. 😉 Heja SJ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s