GOD JUL!

Nu har vi sett på Kalle och alla de andra mysiga filmerna från herr Walt Disneys produktion. Innan dess hade vi hunnit med en snabb promenad till Västerhavet som inte var speciellt inbjudande idag. Det blåser kallt och ett vasst regn började falla. Vi har också fått en oväntad julklapp som fick stå på gottebordet när vi tittade på Kalle och hans vänner. Tack Johan och Sandra som tittade förbi helt apropå! Det är alltid lika roligt!

Julklapp mitt på blanka julaftonen!

Julklapp mitt på blanka julaftonseftermiddagen!

Nu är det dags att förbereda för kvällens julbord, eller rättare sagt, det mesta är förberett förutom prinskorven som ska stekas. Resten ska bara värmas, läggas upp, dekoreras och så ska vi duka lite festligt. Det ska bli gott, trevligt och mysigt!

Vi tänkte ju inte köpa så mycket julklappar men det sprack i vanlig ordning och golvet under granen är fyllt med spännande paket. Men det är roligt med klappar och mina familjemedlemmar är rätt så fantasifulla så det brukar bli skojsigt och överraskande med julklappsutdelningen.

På tal om utdelning så kommer jag i morgon att dra vinnarna i min och Matprats födelsedagstävling! Alla som har valt att Följa/Dela/Gilla Matprat till och med midnatt denna julafton är med i dragningen!

Jag önskar er alla en fridfull, rolig och harmonisk julaftonskväll! Hörs i morgon!

Mina fina porslinsflickor!De första julprydnader jag köpte till min första egna lägenhet!

Mina fina porslinsflickor!De första julprydnader jag köpte till min första egna lägenhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s